1. Legg til en artikkel
 2. Legg til en artikkel
 3. Legg til en artikkel
Please wait...

Aviator droneryggsekk for DJI Phantom

Tilgjengelighet Varekode MB BP-D1 (Tilgjengelig)

Aviator droneryggsekk for DJI Phantom

Tilgjengelighet Varekode MB BP-D1 (Tilgjengelig)

 |  Aviator
 • Bærer og beskytter DJI Phantom serien droner som Phantom 3 & 4
 • Raskt ytre feste for en drone med monterte propeller
 • Bekvemt topprom for et DSLR-kamera med zoom
 • Sikkert ytre stativfeste
 • Dedikert rom for en bærbar datamaskin og en surfeplate
2 149,00 kr
ELLER
2 149,00 kr
Aviator droneryggsekk for DJI Phantom
 • Bærer og beskytter DJI Phantom serien droner som Phantom 3 & 4
 • Raskt ytre feste for en drone med monterte propeller
 • Bekvemt topprom for et DSLR-kamera med zoom
 • Sikkert ytre stativfeste
 • Dedikert rom for en bærbar datamaskin og en surfeplate
Funksjoner
Ytre stativfeste

Denne vesken leveres med mulighet og rette forbindelser for å feste stativet utvendig.

Utbyttbare skillevegger

Du bruker lett disse skilleveggene for å skreddersy innsiden av vesken rundt ditt utstyr, ved å skape den eksakte størrelsen for hvert brett.

Passer Laptop

Beskytt din laptop under transport i brettet. (Se veske for eksakte størrelser).

Regnbeskyttelse

Inkludert utfoldbart beskyttelse som når det er nødvendig, skaper en barriere mellom det våte utenfor og det tørre inn i din veske.

Vannavisende

Et ekstra belegg på tøyet som holder fuktigheten ute.

Tablet brett

Dedikert brett for tablet.

Beskrivelse

Detaljer

Manfrotto D1 droneryggsekk er en ny bæreløsning som er utformet spesielt for de som vil beskytte sine droner og dens tilbehør, og samtidig ha høy bevegelighet for dynamiske fotooppdrag. Den passer perfekt for DJI Phantom-serien, inklusiv den siste DJI Phantom 4 & 4 Pro, et DSLR kamera med et objektiv og til og med et stativ til. 3 rødfargede beskyttende poser omslutter tett rundt din drone og tilbehør, og holder innholdet sikkert. Ulike rom for sonder, propeller og batteri gjør det lett å organisere utstyret. Alt-i-ett bæreløsning som effektivt støtter videofilming med et flygende kamera, og fange scener bak med et stativmontert kamera. Ryggsekken er laget med nøye oppmerksomhet på de siste quadcopters design, og er ekstra lett, vanntett og ekstremt romslig. Når vi sammenligner med andre dronevesker på markedet, så er Manfrotto D1 perfekt for utendørsbruk der bevegelighet er viktig. Den smarte eksterne droneparkerings-designet gjør at dronen kan festes utenpå ryggsekken med propellene montert helt enkelt ved å åpne glidelåset, noe som gjør det veldig enkelt å ta den ut eller legge den vekk når det behøves. Dronekroppen er sikkert vattert inni, og propellene blir utenfor vesken. Det er spesielt anvennelig for brukere som trenger å endre flysted raskt, men ikke vil ta sammen hele installasjonen hver gang de flytter. Det finnes også en spesiell plass for en bærbar datamaskin opp til 17'' og et surfeplate, slik at brukeren kan kontrollere sitt arbeid og dele den i realtid. Når det er tøft vær, bare dra ut regnbeskyttelsen og beskytt hele vesken. D1 Drone Backpack er kjent for sin smarte, moderne design, og fikk en hedersomtale fra Red Dot Jury, et globalt team av designeksperter. * Nov 2016 oppdatering: Siste versjonen med større batterilommer for å passe til DJI Phantom 4 batterier.
Spesifikasjoner

Ytterligere informasjon

Vekt 67.01 oz 1900 g
Kolleksjon/Serier Aviator Aviator
Typer tannhjul Drone, DSLR Drone, DSLR
Antall linser 1 1
Stativtilkobling Ja Ja
Oppbevaring for personlige eiendeler Ja Ja
Farge Svart Svart
Materiale Nylon, RipStop, Syntetisk Nylon, RipStop, Syntetisk
Vesketyper Ryggsekk Ryggsekk
Kamera innsatsbredde 10.24 x 5.91 x 5.12 in 26 x 15 x 13 cm
Compatible Drones Models DJI Phantom 1, DJI Phantom FC40, DJI Phantom 2, DJI Phantom 2 Vision, DJI Phantom 2 Vision+, DJI Phantom 3 Standard, DJI Phantom 3 Advanced, DJI Phantom 3 Professional, DJI Phantom 4, DJI Phantom 4 Pro DJI Phantom 1, DJI Phantom FC40, DJI Phantom 2, DJI Phantom 2 Vision, DJI Phantom 2 Vision+, DJI Phantom 3 Standard, DJI Phantom 3 Advanced, DJI Phantom 3 Professional, DJI Phantom 4, DJI Phantom 4 Pro
Drone kammerbredde 11.81 x 6.30 x 16.14 in 30 x 16 x 41 cm
Ekstern bredde 13.39 x 9.06 x 22.05 in 34 x 23 x 56 cm
Intern hovedkammer bredde (B) 11.81 x 6.30 x 21.26 in 30 x 16 x 54 cm
Laptop kammer bredde 11.81 x 0.98 x 21.26 in 30 x 2.5 x 54 cm
8.27 x 4.72 x 4.33 in 21 x 12 x 11 cm
Vannavstøtende Ja Ja
Garanti
Garanti Manfrotto vesker Pro/Entusiast

Dette produktet garanteres å være passende for de formålene den er konstruert for, og for å være fri fra defekter i material og utførelse. Denne garantien dekker ikke produktet mot påfølgende skader eller misbruk. Standardgarantien er 2 år. Behold kvitteringen som innkjøpsbevis for å reparere ditt produkt under garantitiden.
Hvordan får man en ekstra garanti?
Utover standardgarantien som er beskrevet ovenfor, er dette produktet berettiget til en forlengelse av garantien på opp til 5 år fra innkjøpsdatoen. For å dra nytte av garantiforlengelsessystemet, må du registrere ditt kjøp på warranty.manfrotto.com .

Våre varemerker