Vitec Group

Hvem er Vitec Group

Vitec Group plc er en global gruppe som primært betjener kunder i tv-produksjon og i fotografiske markeder. Vitec er notert på Londonbørsen med en omsetning i 2016 på 376,2 millioner pund.

Vitecs formål er å støtte våre kunder i å fotografere og dele bilder av høy kvalitet. Våre produkter og tjenester inkluderer en rekke teknologier, designet og konstruert for å sikre at bildeskaperen, uansett omstendigheter, har det beste utstyret til å "fange øyeblikket".

Disse teknikkene spenner fra tradisjonelle mekaniske produkter til elektronikk og programvare. Likevel er brukeren den samme - en bildeskaper - enten om den eies av et fjernsynsnettverk, en film eller et annet produksjonsfirma, en forretnings-, pedagogisk eller religiøs etablering, jobber i en uavhengig virksomhet eller er en amatør.

Vitec-konsernet er organisert i tre divisjoner:

Imaging Solutions Division

Vitecs Imaging Solutions designer, produserer og distribuerer høykvalitets fotografisk og videografisk utstyr som stativer, vesker, filtre og belysning for profesjonelle og forbrukerfotografer.

Production Solutions Division

Vitecs Production Solutions Division designer, produserer og distribuerer premium merkevarer til fjernsynsfirmaer, film- og videoproduksjonsfirmaer, uavhengige innholdsskapere og bedrifter. Det gir også førsteklasses tjenester, inkludert utleie av utstyr og tekniske løsninger for TV-produksjonsteam og filmteam.

Creative Solutions Division

Vitecs Creative Solutions designer, produserer og distribuerer premium merkevarer til fjernsynsbedrifter, film- og videoproduksjonsfirmaer, uavhengige innholdsskapere og bedrifter. Det gir også bedriftsløsninger til bedrifter, regjeringer og kirkelige aktiviteter.

God forretningsskikk

Adferdskodeks

Vitecs adferdskodeks danner grunnlaget for vår kultur og gir tydelig veiledning til våre ansatte om hvordan de forventes å opptre mot kolleger, leverandører, kunder, aksjonærer og på vårt bredere ansvar til de samfunnene vi opererer i.

Koden vår, som er tilgjengelig på vår hjemmeside, beskriver vår holdning til forretningsintegritet, inkludert et uttrykkelig forbud mot bestikkelser, refusjoner og politiske donasjoner, samt veiledning om gaver og gjestfrihet, interessekonflikter, bøker og registre, konkurranse, deling av respekt for FN Universellerklæring om menneskerettigheter, Overholdelse av lov om slaveri, respekt for individ og integritet, mangfold, helse og sikkerhet, miljømessig bærekraft, forretningspartner og velgjørende donasjoner.

Mer informasjon er tilgjengelig på konsernets hjemmeside: www.vitecgroup.com

Våre varemerker