2 i en Flerpolet: en støtte, to løsninger.

Compact Xtreme er den første selfiestangen som blir til et enbensstativ. Det er den perfekte løsningen for både CSC og action kamera.

reddot award 2016 winner

Compact Xtreme

En støtte, to løsninger.

Innovativ, allsidig og lett å bruke. Compact Xtreme er den perfekte kombinasjonen av Manfrottos enbenserfarenhet og en revolusjonerende selfiestang. Dens doble personlighet tilpasser seg til hver situasjon din lidenskap leder deg til. 

cx_overview1a.jpg
Mange bruksformer

Selfiestang eller enbensstativ? Takket være det doble gjengefestet, kan du spille inn selv og alt som omgir deg med en enkelt produkt.

cx_overview2b.jpg
Perfekt for GoProR og CSC

Forbedre din fotograferingsopplevelse: bruk GoPro R adapter, det lille aluminiumkuleleddet eller begge for å få det beste ut av ditt kamera.

cx_overview3.jpg
Lettbært

135 cm lang trukket helt ut, men likevel svært kompakt når den er sammenslått, dette produktet vil passe lett inn i alle vesker og fungerer for alle situasjoner.

  • Makshøyde
    135 cm
  • Lengde Sammenslått
    44 cm
  • Vekt
    280 g
Selfiestang Enbensstativ
GOPROR feste
Universal 1/4" gjengefeste

Lek med Compact Xtreme

Velg tilbehør, velg retning, og du er klar til å spille inn dine opplevelser.

Den Første
Manfrotto Selfiestangen

Koble ditt actionkamera, juster lengden med de enkle låsespakene og sikre håndleddsreimen på armen. Nå kan du komme nærmere handlingens sentrum og fange nye og spennende vinkler av din opplevelse!

The First Manfrotto Pole

Kom inn i Hendelsen

Fordelene
med Manfrotto
Enbensstativ

Bruk Compact Xtreme standardenbensstativ, monter kameraet på toppen av håndtaket, justere retningen på den lille kulen, og du er klar til for tagning. Spill videoene dine uten å bli sliten, og ha alltid riktig støtte for ditt kamera. 

Følg Hendelsen

En støtte,
Flere
Valg

Compact Xtreme er svært allsidig og kan brukes med kompakte systemkamera, GoPro ® eller andre actionkamera, slik at du alltid har riktig støtte for alle situasjoner.

cx_shop.jpg

cx_logo.png

2 i 1 Flerpolet: en støtte, to løsninger.

Handle Nå
Tekniske spesifikasjoner
Våre varemerker