Introduserer 190

Det nye 190 er et unikt stativ med høy styrke og stor allsidighet. Det gir stabilitet i alle konfigurasjoner, noe som gjør det lettere å slippe løs fantasien og kreativiteten til alle fotografer.

190_overview_thumb_1.jpg

Solid og med Hurtig Setup

Fell ut bena helt med en enhåndsmanøvre

190_overview_thumb_2.jpg

Kreativ innstilling

En nyskapende mekanisme som gjør at den vertikale midtsøylen kan vende seg til horisontal posisjon, noe som øker fleksibiliteten.

190_overview_thumb_3.jpg

Utvidede muligheter

Omdanner 190 til et mobilstudio ved utvidede fotograferingsmuligheter.

Introduserer 190go!

Den nye 190go! M-serien er den mest kompakte og lette 190-serien. Perfekt for profesjonelle fotografer som elsker ekstremt rask svingemekanisme. Denne modellen gir bærbarhet og allsidige stabilitetsinnstillinger, slik at fotografen kan oppnå sitt største kreative potensial.

190_overview_thumb_1.jpg

Kompakt & Lett

Det mest kompakte og lette 190-stativet i serien.

mf-190-go-overview.jpg

Ekstremt hurtig

Den nye M-låsen gjør det mulig å stille inn stativet på noen få sekunder.

190_overview_thumb_3.jpg

Kreativ innstilling

En nyskapende mekanisme som gjør det mulig for den vertikale midtsøylen å vende seg til horisontal posisjon, noe som øker fleksibiliteten.

Solid &
Sikker

Takket være Quick Power Lock nøkkelens design, er 190XPRO kraftig og ergonomisk. Hvert ben kan justeres enkelt takket være den ergonomiske nøkkelen. On-off-mekanismen gir øyeblikkelig visuell tilbakemelding, noe som gjør den ekstremt solid og sikker når den er låst.

190

Lett og hurtig manøvrering

Manfrotto introduserer M-Lock, den nye vrilåsen utviklet for å tilfredsstille alle fotografer som leter etter en hurtigutløsningsmekanisme som lar deg stille inn stativet på noen få sekunder. M-lås er låst og frigjort med en enkelt 90° rotasjon.

Kreativ innstilling

Den nye 90° midtsøylemekanismen: en imponerende kombinasjon av fantasi og teknologi som er nøkkelen til den nye 190-stativets mye mer kompakte sammenlagte lengde. Den nye vertikale horisontale pilarmekanismen er skjult inne i rammens toppspindel til den er nødvendig. Kombinert med den splitter nye toppskiven for midtsøylen, reduserer den nye PRO-mekanismen signifikant den totale lukkede lengden på stativet.

Lette justeringer

One-finger Action: Mekanismen løftes ut av toppspindelen og gjør at midtsøylen kan vende seg til horisontal modus uten demontering, og uten å fjerne hodet eller kameraet.

Utvidede muligheter

Med sin tilkobling til våre andre profesjonelle stativ, har den nye 190 også et Easy Link-feste i toppspindelen, noe som gjør at stativet kan utvide fotograferingsmulighetene ved å installere et LED-lys, reflektor eller annet tilbehør og konvertere 190 til et mobilstudio.

Grenseløs kreativitet

  • Limitless Slide 1

Finnes i karbonfiber eller aluminium

Alle modellene er tilgjengelige i karbonfiberversjoner som gir enestående kamerastabilitet og maksimal transportbarhet på grunn av økt stivhet og redusert vekt.

190
Våre varemerker