pixi

Serien

Det perfekte ministativet for alle dine bildeenheter.

pixi

Dobbelt så Kul

Film herlig videoer, ta kule selfies og utrolige bilder som virkelig stikker seg ut i fra mengden med ditt PIXI som både en stabil støtte og et ergonomiskt grep.

pixi

Gå Aldri glipp av et Øyeblikk

La fantasien ta ledelsen og fortsett å ta flotte bilder og videoer uansett hvor du er: alt du trenger er ditt kamera og din ultraportable PIXI.


Utrolig Bevegelighet

Ditt PIXI er så fullstendig fleksibelt, at du kan koble den med forskjellig tilbehør, og er den mest fleksible og stabil støtte noensinne. Nyt alltid å ha verdens fotografiske potensiale innen rekkevidde.

PIXI Serien


Pixi
Låsemekanisme

PIXI

Lite Er Vakkert


Allsidig, lett og bærbar med herlig italiensk stil. PIXIE setter en ny standard for ministativ. Et stativ som er like vakkert som bildene kommer til å bli.

Handle nå

Pixi Xtreme
  • svart
Pixi Xtreme
GoPro Adaptor

  • svart

PIXI Xtreme

Lite Er Aktiv


Fleksibel, kreativ og kompakt, er PIXI Xtreme det perfekte valget for sportsentusiaster, reisende fotografer og videografer som vil fange sin lidenskap i aksjon.

Handla Nu

Pixi Smart
  • svart
Pixi Xtreme
Universal Smarttelefon Klemme
  • svart

PIXI Smart

Lite Er Smart


Anpassningsbar, smart og praktisk, er PIXI Smart den perfekte partneren for din smarttelefon om du tar en stor mengde spontane bilder hver dag.

Handla Nu

En PIXI å styre over dem alle


Et ministativ har aldri vært så allsidig. Takket være sin kvalitetskonstruksjon og universalfestet, er Pixi kompatibel med de fleste kamera. Fra tradisjonelle kamera(kompaktkamera, kompakte systemkamera eller DSLR) i actionkamera og smarttelefoner, takket være den nye PIXI versjonshåndteringen.

One Pixi to Rule them all

Vær med i Bildet


Gi vennene dine en virkelig følelse av dine opplevelser ved å dele de mest fengslende selfies! Bruk PIXI som selfiestick sammen med GoPro & reg; adapter eller Universal klemme slik at du alltid kan være med på bildet.

One Pixi to Rule them all

Mange Sider av PIXI


Vis din
Kreativitet

Expose your Creativity
Expose your Creativity
UTEN PIXI
MED EN PIXI

Lange eksponeringer ser bra ut, men du trenger en stabil base. Takket være PIXI, er fine effekter som dette mulig. Du kan forvandle en vanlig scene til noe ekstraordinært.

Får din
video til å skille seg ut

Pixie er ikke bare en entricks ponni. Lukk bena for å bruke det som et behagelig grep for å fange fine filmer som skiller seg ut fra mengden hvis du er på en rockekonsert eller en fest.

Så Skarp som
du kan bli

as sharp as you can be
as sharp as you can be
UTEN PIXI
MED EN PIXI

Hva som ser skarpt ut på en kameraskjerm ser ikke alltid så skarp ut på din datamaskinen. Med PIXI kan du presse ut det beste av ditt kamera, gir god stabilitet for briljant skarpe bilder uansett om det er et portrett eller et panorama.

Len Deg Mot Meg


Utvid din kreativitet og stol på støtte når du trenger det takket være den universelle doble klemmefestet. Du kan også bruke den som en stabil base takket være det uavhengige feste på ryggen.

Våre varemerker