Lettvekt møter presisjon i innretting.

Presentasjon Xpro geared hode

Manfrotto introduserer nye Xpro geared hode: et lett hode for maksimal portabilitet kombinert med presis fokus og komposisjon.

overview1lg.jpg
Portabilitet

Laget av Adapto, en sterk og stiv teknopolymer, det er ingen andre hoder som er like lett og presis. (0,75 kg).

overview2lg.jpg
Presisjon

Med sine mikrometerratt, kan fotografen stille inn sitt kamera til ønsket posisjon med letthet og nøyaktighet - et mikrosteg av gangen - på alle tre akser.

overview3lg.jpg
Pålitelighet

Xpro geared hode er designet og produsert i Italia: topp kvalitetsmaterialer og avanserte teknologiske prosesser og tester sikre kvaliteten. Dessuten er utstyrsteknikken patentsøkt.

Lettvekt

For fotoentusiaster som leter etter bærbar støtte med ekstremt presis målrettings kontroll. Spesielt designet for utendørs bruk, veier dette Manfrottohodet bare 0,75 kg, men kan støtte en nyttelast på opp til  4kg

Nye Xpro geared tillater fotografen å fotografere utendørs og ta inspirerende makro- og stillebenbilder, med presis styring av fokuspunktet.

Innretting og komposisjon

Takket være hodets mikrometerratt, kan fotografen enkelt stille sitt kamera til ønsket posisjon. 

Vekslende bevegelser gjør det mulig for brukeren å justere bildet nøyaktig - et mikrosteg om gangen - på alle tre akser. 

Rattene sikrer ergonomisk komfort under langvarig bruk. 

Dessuten, for å foreta store justeringer av innrettingen, kan låsesystemet lett løses ved å skyve rattene mot hevarmene.

  • Rask bevegelse
  • Mikrobevegelse

Bekvemmelighet

Som presenterer den vanligste fotografiske plate i verden - 200PL - som betyr at det ikke er nødvendig å bruke forskjellige plater når du bytter mellom ulike Manfrotto hoder. 

Dette gir den perfekte balansen mellom rask installasjon og kostnadsbesparelser: en plate er alltid koblet til kameraet, klar til bruk i alle situasjoner uansett hvilket bilde eller videostativ fotografen har i tankene.

Produsert i Italia

Xpro geared er designet og produsert i Italia: opp til 10 års garanti, kvalitetsmaterialer og avanserte teknologiske prosesser og tester sikrer dens kvalitet. Dessuten er utstyrsteknikken patentsøkt.

shop.jpg

header.png

Lettvekt møter innrettingsposisjon

Handle Nå
Tekniske Spesifikasjoner
Våre varemerker