AVIATOR SERIEN

Ta din lidenskap til nye høyder

Vi har utformet D1 Droneryggsekk for å oppbevare et kvadrokopter med tilbehør og fotoutstyr trygt organisert, uansett hvor du er. Den er lett, ergonomisk og behagelig å ha på, og gjør at du kan følge din lidenskap uansett hvor den tar deg.

Double Possibilities

Portabelt Dronebeskyttelse


Med D1 droneryggsekk presenterer Manfrotto en ny alt-i-ett bæresystem. Det har blitt nøye designet for å møte de høye kravene som fotografene stiller, når de trosser de tøffeste miljøene for å oppdage de vakreste stedene på jorden.

 • Beskytt din DSLR

  Plass som beskytter DSLR med montert objektiv

  Ultrabeskyttende Lommer

  Passer perfekt rundt droner og tilbehør, og beskytter sikkert

 • Siderom

  Oppbevarer sikkert en iPad eller 17” laptop

  Avtagbare oppbevaringslommer

  Romslige lommer for batterier, kabler, ladere, fester, etc.

  Plass for ekstra batterier

  Batterier oppbevares trygt i rommet

  Sikker Oppbevaring

  Blad och propeller oppbevares sikkert.

 • LANDE OG OPPBEVARE

  Sikre ditt kvadrokopter med monterte propeller fra utsiden av ryggsekken

  YTRE STATIVFESTE

  Holder ditt Manfrottostativ trygt på plass

 • Double Possibilities

  Dobbel Bæreløsning


  D1 Droneryggsekk gir svært god beskyttelse for ditt kvadrokopter når du trosser elementene. Når du ikke bruker den, kan du sikkert holde den i "sleep modus" i ryggsekken. I "Action-modus", kan du legge kvadrokopteret trygt i hurtigoppbevaringslommen med propellene montert, slik at du ikke trenger å demontere utstyret når du trenger å komme til et nytt sted raskt.

  D1 droneryggsekk er den perfekte bæreløsningen for korte turer og situasjoner der du trenger å bevege deg raskt i det siste minuttet. For den beste all-round beskyttelse, anbefaler vi at du holder ditt kvadrokopter internt.

  Hva passer inni


  Denne ryggsekken er for bildeskapere som er fast bestemt på å gjøre det meste ut av sin lidenskap for fotografering med profesjonelt kvalitetsutstyr. Den har en veldig lett bære-med-seg størrelse under til 2kg, og holder alt ditt flyutstyr og ditt fotoutstyr trygt og sikkert. D1 Droneryggsekken er også svært romslig, og kompatibel med alle i DJI Phantom-serien inklusiv Phantom 4

  Vakker Design

  D1 Droneryggsekk er kjent for sin elegante og moderne design, og fikk en "hederlig omtale" av Red Dot juryen, et globalt team av designeksperter.

  Design Award, Reddot award
  Drone

  AVIATOR SERIEN

  Ta din lidenskap til nye høyder

  Handle Nå

  Våre varemerker